Utopiakapina

126
osallistuu

Kaikki yrityksemme ymmärtää maailmaa ovat tarinoita, ja nykyinen tarinamme uhkaa olemassaoloamme. Jotta voimme rakentaa uudenlaisen, riistovapaan yhteiskunnan, tulee meidän voida kuvitella se. Utopiakapinassa Elokapina tarjoaa paitsi rakkautta ja huolenpitoa, myös eväitä siihen, miten voimme pitää itsestämme, toisistamme ja meitä elättävästä ympäristöstä huolta.

Utopiakapinan kapinakeskus nousee Töölönlahden tapahtumapuistoon ja täyttyy ohjelmasta 17-19.6. viikonlopun ajaksi. Tämän lisäksi "Vaihdon paikka" Kallion pengerkadulla tarjoaa tilan rahattomalle vaihdolle, lempeälle oleskelulle sekä utopia-aiheiselle ohjelmalle 17.-18.6. Kapinallisia on myös kannustettu luomaan omiin utopioihinsa liittyvää ohjelmaa ympäri Suomen! 

Koska Utopiakapinassa kuvitellaan vaihtoehtoja sortavalle systeemille, korostuu turvallisen tilan luominen ja noudattaminen erityisesti kaikessa toiminnassa.

Alta voit lukea tapahtuman tarkemmat tiedot ja roolien kuvaukset.

Roolit

Ilmoittautuminen tähän aktioon ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Kapinakeskuksen tukirooli

Vaihdon paikan valvojat

Majoitus

Osallistuja

Ilmoittautuminen

Jos et löydä itsellesi sopivaa roolia ilmoittautumissivulta, voit osallistua mielenosoitukseen myös tukijan roolissa. Mielenosoituksessa läsnä oleminen on jo itsessään tärkeä tapa osallistua. Tutustu ohjelmaan tarkemmin Facebookissa. Jakamalla tapahtumaa omassa lähipiirissäsi ja verkostoissasi kasvatat kapinan vaikuttavuutta entisestään.
Ilmoittautuminen tähän aktioon ei ole tällä hetkellä mahdollista.
Ongelmia ilmoittautumisessa? Lähetä meille palautetta